top of page

"Neću ja u školu!"

Projekt AKCIJA - REAKCIJA!

U sklopu ovog projekta organizirale smo otvorenu radionicu forum kazališta te smo pokrenule volontersku grupu. U grupi su se našle razne osobe, što studentice socijalnog rada (koje su putem ovog volontiranja odradile studentsku praksu!), psihologije, što zaposlene osobe u školi, amaterski glumci, plesačica itd. Cilj grupe bio je pružiti iskustvo korištenja metoda kazališta potlačenih - od radionice i redovitih susreta do javnih forum izvedbi kako bi same osobe bile osnažene dalje koristiti ove metode u svom životu/radu.


U ovom ljetnom periodu zajednom s ekipom iz naše volonterske grupe održale smo 2 izvedbe na Studijskom centru socijalnog rada i 1 izvedbu na Učiteljskom fakultetu. Forum priča se zove "Neću ja u školu!" putem koje postavljamo pitanje kako prevenirati međuvršnjaško nasilje i to sa studentima pomažućih struka koji rade ili će raditi s djecom i mladima.


Nastavak suradnje planiramo u vidu radionica forum kazališta za zainteresirane studente/ice koje su bile u publici te postavljanjem njihovih forum scena.


Ako ste zainteresiranie za ovakav vid suradnje slobodno nam se obratite na mail.*Program je dio projekta „Akcija – Reakcija!“ te je financiran iz financijskih sredstava Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske. Programski sadržaj isključiva je odgovornost udruge Centar za kazalište potlačenih POKAZ.20 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page