top of page

sub, 25. tra

|

Šesnaestica

Volonterski program 2020.

Zanima te kazalište potlačenih, a ne znaš gdje se i kako možeš njime baviti? Nisi još čula za kazalište potlačenih, ali si fan kreativnih i participativnih metoda u radu s ljudima?

Registration is Closed
See other events
Volonterski program 2020.
Volonterski program 2020.

Time & Location

25. tra 2020. 10:00 – 17:00

Šesnaestica, Ozaljska ul. 16, 10000, Zagreb, Croatia

About the event

Volonterski program traje od travnja do kraja lipnja. Početak programa jest (obavezna) dvodnevna vikend radionica metoda forum kazališta (28. i 29. ožujka, 10 - 17h), gdje ćeš steći osnovna znanja i povezati se s ostatkom grupe s kojom ćeš surađivati. 

Za vrijeme programa očekujemo da svaki drugi tjedan (nedjeljom od 18 do 20h) dolaziš na zajedničke sastanke/radionice/edukacije na kojima ćete kao grupa pripremiti forum predstavu i odigrati ju pred korisništvom, a prema želji se možeš i pridružiti trenerskom timu na radionicama. Zauzvrat ćeš steći konkretno znanje i vještine, te se okušati u praksi rada s različitim grupama ili pak imati vlastitu inicijativu da metode forum kazališta primijeniš u radu s kojim se već baviš. Ako se na to odlučiš, poslije završetka programa možeš i dalje aktivno surađivati s Centrom, pa i razvijati vlastite programe.

Prijave za volonterski program i sva pitanja primamo do 20. ožujka 2020. godine na mail ckp.pokaz@gmail.com - naziv maila: “Prijava za volonterski program 2020”. 

Uz prijavu pošalji i nekoliko rečenica u kojima opisuješ svoju motivaciju za priključenje grupi (do pola kartice teksta). Kako program ima snažni edukacijski fokus, zbog kvalitete rada nužno moramo ograničiti broj sudionica na 12, te ćemo poslati obavijest o prihvaćanju prijave i potrebne informacije oko termina i lokacija susreta do 25. ožujka.

Lokaciju dvodnevne radionice javljamo naknadno (nakon što skupimo sve prijave), a redovni susreti volonterske grupe će se održavati u prostoru Šesnaestice (Ozaljska 16). 

Share this event

bottom of page